Verhuur van Zeilpakken

Zwemvest huren

zwemvestenEen zwemvest huren kan een uitkomst bieden voor mensen die deze niet zelf willen aanschaffen. Wanneer het te warm is voor een zeilpak kunnen zwemvesten uitkomst bieden. NauticRent heeft een groot aanbod in zwemvesten waar we u graag meer over vertellen zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Voordelen van een zwemvest huren

Als je van plan bent om te gaan zwemmen, varen of andere watersportactiviteiten te ondernemen is een zwemvest wel gewenst. Waarom? We vertellen u graag enige voordelen van een zwemvest en het het huren ervan:

 • Veiligheid

  Een zwemvest is een essentieel veiligheidsmiddel, vooral als u niet goed kunt zwemmen of als u zich op open water bevindt. Het dragen van een zwemvest vermindert het risico op verdrinking en biedt een veilig gevoel tijdens uw wateravonturen.

 • Flexibiliteit

  Een zwemvest huren geeft u flexibiliteit, vooral als u slechts af en toe watersportactiviteiten onderneemt. In plaats van te investeren in de aanschaf van een zwemvest, kunt u er een huren op basis van uw specifieke behoeften. Dit is handig als u niet regelmatig tijd op het water doorbrengt.

 • Kostenefficiënt

  Voor mensen die watersportactiviteiten zelden uitoefenen, kan het kopen van een zwemvest een aanzienlijke investering zijn. Door er een te huren, kunt u geld besparen!

 • Onderhoudsvrij

  Als u een zwemvest huurt bij NauticRent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud ervan. U hoeft deze niet schoon te maken, te repareren of te controleren op optimale veiligheid. Wij nemen dit allemaal voor u uit handen. Nadat u klaar bent met het gebruik, kunt u deze gewoon terugbrengen naar de verhuurlocatie en hoeft u zich geen zorgen te maken over verdere verantwoordelijkheden.

 • Keuzemogelijkheden

  Door een zwemvest te huren, kunt u het juiste type en de juiste maat kiezen op basis van uw behoeften. Daarnaast bieden wij self-inflatable zwemvesten aan, die een stuk compacter en lichter zijn dan traditionele zwemvesten. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel en veilig een dag op het water kan doornemen!

Het huren van een zwemvest kan dus een praktische en kosteneffectieve optie zijn, vooral als u niet regelmatig watersportactiviteiten onderneemt.

Wij hebben een groot assortiment aan zwemvesten. Onze zwemvesten zijn self-inflatable en hebben op de voorzijde een reflecterende bies. De vesten zijn zeer compact en comfortabel om te dragen!

Prijs:

 • 3 dagen – € 15,- (minimum)
 • 1 week – € 25,-