Verhuur van Zeilpakken

Verhuur

Zeilpakken

Zeilpakken

Wij hebben een groot assortiment zeilpakken in de maten S, M, L, XL en XXL voor de koudere dagen op het water! Zeer geschikt voor zeilwedstrijden of voor op een motorboot.   Meer weten »

Zwemvesten

zwemvesten

Ook voor de warmere dagen hebben wij een oplossing.
Wij hebben namelijk een groot assortiment aan zwemvesten. Veilig en handig voor de dagen waarop het mooi weer is.  Meer weten »

Kinderzwemvesten

kindervesten

Ook voor de kinderen hebben wij zwemvesten.
Wij hebben namelijk een  groot assortiment kinderzwemvesten. De kinderzwemvesten zijn in verschillende maten beschikbaar.  Meer weten »

Reddingsvlotten

reddingsvlotten

De reddingsvlotten (ORC) zijn van hoge kwaliteit en  zijn voor zes personen geschikt. Maak bijvoorbeeld een veilige oversteek naar Engeland of een Rondje Noord-Holland.Meer weten »


Schippers

NauticRent.nl beschikt over een bestand van een kleine honderd enthousiaste schippers. Deze schippers zijn in staat om met onervaren mensen op een kajuitzeiljacht te varen. De beste hebben eveneens zeer ruime ervaring op zee voor eventuele tochten naar bijvoorbeeld Engeland of zelfs oversteken naar de Caribe.

Prijs op aanvraag


Zeiljacht

NauticRent.nl is een bedrijf van Bots Watersport BV. Wij verzorgen ook de boekingen voor het huren van zeiljachten in Griekenland. Voor meer informatie voor het huren van zeiljachten in Griekenland kunt u kijken op de website van OCC Yachting.