Verhuur van Zeilpakken

Kinderzwemvesten verhuur

kindervesten

Wilt u een kinderzwemvesten huren, maar weet u niet bij wie u moet zijn? Zoek dan niet verder! NauticRent biedt u de beste oplossing. 

Kinderzwemvesten, ook wel reddingsvesten of drijfvesten genoemd, zijn speciaal ontworpen drijfhulpmiddelen die de veiligheid van kinderen in het water vergroten. Ze zijn bedoeld om kinderen te helpen drijven en hun hoofd boven water te houden, wat essentieel is voor de waterveiligheid, met name tijdens het zwemmen, varen of andere activiteiten in de buurt van water. Lees hier enkele belangrijke aspecten van kinderzwemvesten:

  • Drijfvermogen: Kinderzwemvesten zijn ontworpen om voldoende drijfvermogen te bieden om een kind te laten drijven. Ze hebben meestal een vulling van schuim of andere drijvende materialen die het kind ondersteunen in het water. Het drijfvermogen van een zwemvest wordt aangegeven in kilogrammen en moet geschikt zijn voor het gewicht en de grootte van het kind. Kinderzwemvesten hebben meestal extra drijfvermogen rond de nek en het hoofd om ervoor te zorgen dat het hoofd van het kind boven water blijft. Dit helpt om het risico op verdrinking te verminderen, vooral bij jonge kinderen.
  • Pasvorm: Het is belangrijk dat een kinderzwemvest goed past voor de beste werking. Ze moeten comfortabel zitten en stevig om het lichaam van het kind sluiten. Onze zwemvesten hebben verstelbare banden en gespen om de pasvorm aan te passen aan de specifieke lichaamsbouw van het kind. 
  • Veiligheidskenmerken: Kinderzwemvesten kunnen verschillende veiligheidskenmerken hebben, zoals verstelbare banden, gespen of ritsen, een fluitje om aandacht te trekken, reflecterende details voor betere zichtbaarheid en een handvat op de achterkant om het kind gemakkelijk uit het water te kunnen tillen.

Ondanks dat uw kind is voorzien van een zwemvest is het cruciaal om uw kind altijd onder toezicht te houden. Een zwemvest is een belangrijk hulpmiddel, maar geen vervanging voor toezicht en is ook niet geschikt voor het aanleren van zwemvaardigheden. 

Wij hebben een groot assortiment aan kinderzwemvesten met een goede pasvorm. Zo kunnen de kinderen evengoed lekker spelen.

De kinderzwemvesten zijn vanaf 10 kg tot en met 40 kg beschikbaar.

Comfortabel en veilig het water op met de kinderen! 

Prijs:

  • 3 dagen – € 7,50,- (minimum)
  • 1 week – € 10,-