Verhuur van Zeilpakken

Zeilpakken verhuur

zeilpakkenWilt u een zeilpak huren, maar weet u niet bij wie u moet zijn? Zoek dan niet verder! NauticRent biedt u de beste oplossing. 

Zeilpakken staan ook wel bekend als zeiljassen en zeilbroeken. Dit zijn speciale kledingstukken die zijn ontworpen om zeilers te beschermen tegen water en wind. Onze zeilpakken zijn gemaakt van een waterdicht en ademend materiaal. Zo kunnen de zeilers droog en comfortabel blijven, zelfs in natte en winderige omstandigheden.

Hier zijn enkele kenmerken en componenten van zeilpakken:

  • Waterdichtheid: De zeilpakken zijn gemaakt van materialen die waterdicht zijn. Dit helpt voorkomen dat water doordringt en de drager nat wordt.
  • Ademend vermogen: De zeilpakken hebben ook ademende eigenschappen, waardoor vocht van binnenuit kan ontsnappen en de drager niet overmatig gaat zweten. Dit is belangrijk om comfortabel te blijven, zelfs tijdens fysieke inspanning. 
  • Dubbele manchetten: Zeiljassen hebben dubbele manchetten, namelijk binnen- en buitenmanchetten. Dit voorkomt dat water via de mouwen naar binnen stroomt en helpt de drager droog te houden.
  • Hoge kraag en/of capuchon: De zeilpakken hebben een hoge kraag die de nek beschermt tegen wind en water. Daarnaast kunnen ze ook een capuchon hebben die kan worden aangetrokken om het hoofd en het gezicht te beschermen tegen neerslag en spatwater.
  • Reflecterende details: De zeilpakken hebben reflecterende details, zoals strepen of patches, om de zichtbaarheid van de drager te vergroten, vooral bij slechte lichtomstandigheden of in noodsituaties.

Het dragen van een goed passend en geschikt zeilpak is essentieel om beschermd te blijven tegen de weersomstandigheden op zee. Het aanschaffen van een nieuw zeilpak kan echter best prijzig zijn. De prijzen variëren tussen de €100 en €500, dus voor mensen die zich niet willen binden aan zo’n investering kan het huren van een zeilpak uitkomst bieden. 

Dus wilt u tijdens een wat frissere dag toch zeilen? De zeilpakken die wij hebben zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld wedstrijdzeilen, maar ook zeker voor aan boord bij een motorjacht. Wij hebben een groot assortiment zeilpakken in verschillende maten ( S, M, L, XL, XXL).

Prijs:

  • 3 dagen – € 20,- (minimum)
  • 1 week – € 27,50