Verhuur van Zeilpakken

Meer over NauticRent

Pampus Events:
Op zoek naar een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland voor uw bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar Pampus Events. Het Forteiland Pampus is gelegen in het IJmeer en alleen per boot te bereiken. Samen met de Stichting Pampus sloegen in 2008 de Bootsmannen de handen ineen en organiseren sindsdien allerlei diverse evenementen op en rond het Forteiland. Met de inmiddels jarenlange ervaring met de organisatie van evenementen op deze unieke locatie weet Pampus Events precies wat er te wachten staat. Van aankomst tot vertrek van het eiland, alles wordt tot in de puntjes geregeld! Meer informatie? Kijk dan eens op www.pampusevents.nl

10456191_879210128787278_3198015946963284207_n

Zeilvakanties in Griekenland:
Altijd al in Griekenland op vakantie willen gaan? OCC Yachting regelt het graag voor u!
Met een zeilvakantie in bijvoorbeeld Corfu verkent u de eilanden en de idyllische kust van het vaste land over het blauwe water van de Ionische zee.
Zowel grote als kleinere kinderen vermaken zich uitstekend tijdens de zeilvakantie. Afhankelijk van de leeftijd kunnen ze helpen tijdens het zeilen, wegvaren en afmeren. Ook kunnen ze van de boot afspringen in het heerlijke water, snorkelen of misschien wel dolfijnen zien zwemmen!
Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van OCC Yachting .