Verhuur van Zeilpakken

Over ons

De Bootsmannen
NauticRent is onderdeel van de Bootsmannen. De Bootsmannen is specialist op het gebied van water. Naast het verhuur van nautische accessoires organiseren de Bootsmannen ook evenementen en bemannen zij het boekingskantoor van zeilvakanties van OCC Yachting.

Bedrijfsevenementen:
Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje op het water? De Bootsmannen helpen u graag verder! De Bootsmannen zijn down to earth en houden van persoonlijk contact.
Alles wordt op alles gezet om ieder evenement weer tot een groot succes te maken.
De Bootsmannen doen daarom ook alleen zaken met partijen waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
De evenementen van de Bootsmannen concentreren zich op en aan het Zuidelijk Ijsselmeer, de Randmeren, de Vecht en de Loosdrechtse plassen.
Amsterdam – Muiden – Pampus – Volendam – Monnickendam – Almere – Huizen -Loosdrecht

pampus-ransom-2

Pampus Events:
Op zoek naar een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland voor uw bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar Pampus Events. Het Forteiland Pampus is gelegen in het IJmeer en alleen per boot te bereiken. Samen met de Stichting Pampus sloegen in 2008 de Bootsmannen de handen ineen en organiseren sindsdien allerlei diverse evenementen op en rond het Forteiland. Met de inmiddels jarenlange ervaring met de organisatie van evenementen op deze unieke locatie weet Pampus Events precies wat er te wachten staat. Van aankomst tot vertrek van het eiland, alles wordt tot in de puntjes geregeld! Meer informatie? Kijk dan eens op www.pampusevents.nl

10456191_879210128787278_3198015946963284207_n

Zeilvakanties in Griekenland:
Altijd al in Griekenland op vakantie willen gaan? OCC Yachting regelt het graag voor u!
Met een zeilvakantie in bijvoorbeeld Corfu verkent u de eilanden en de idyllische kust van het vaste land over het blauwe water van de Ionische zee.
Zowel grote als kleinere kinderen vermaken zich uitstekend tijdens de zeilvakantie. Afhankelijk van de leeftijd kunnen ze helpen tijdens het zeilen, wegvaren en afmeren. Ook kunnen ze van de boot afspringen in het heerlijke water, snorkelen of misschien wel dolfijnen zien zwemmen!
Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van OCC Yachting .